http://mlbboards.com
Home » , » Lirik Lagu "Ema" - Kustian

Lirik Lagu "Ema" - Kustian

Diposting ku Lagu Sunda dinten Rabu, 17 Juli 2013 | 13.12


 
Kustian - Ema

Ema... hampura abdi hampura
Diri...rumasa tos seueur dosa
Ka Ema... anu sakitu asihna
Kumaha.... Mulangkeunana

Ema... bukakeun lawang hampura
Diri... Sangkan pinanggih jeung bagja
Upami... salira teu ngahampura
Niscaya...hirup teu guna

Salapan sasih lamina
Abdi dikandung ku Ema
Dugikeun kasiksa raga
Ema henteu ngarasula

Gubragna abdi ka dunya
Teu lepas ti jasa Ema
Nu pinuh ku rasa ikhlas
Teu sirik narohkeun nyawa

Abdi..... bisa beunta ku kanyaah Ema
Capetang nyarita.... ku asih Ema
Ema.....abdi hampura



Bagikeun postingan ieu :
Diberdayakan oleh Blogger.
 
Promosikan Lagu Anda : Kontak Kami
Copyright © 2007. Kumpulan Lirik dan Chord Lagu Sunda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger